Koliad könyvelőiroda


Koliad Könyvelőiroda
  Elérhetőség 
  Tevékenység 
  Aktuális témák 
  Partnereink 
  Munkatársaink 
  Hasznos információk 
  Hasznos linkek Cím:

1061 Budapest,

Szobi u. 5. III.em. 9.


Térkép


Telefonszámok:

1/312-2104

30/619-0885 (iroda)

30/202-5496 (Kozmáné)


Fax: 1/373-0129


e-mailKoliad Könyvelőiroda


Könyvelés Társadalombiztosítás Munkaügy Adótanácsadás Átvilágítás

Koliad Könyvelőiroda


Könyvelő irodánk másfél évtizede végzi gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, non-profit szervezetek könyvelési-, bérelszámolási és munkaüggyel kapcsolatos feladatait.


Ügyfélkörünket ma már közel száz gazdasági szereplő teszi ki, az ő teljes körű kiszolgálásukhoz igazítjuk hozzá üzletpolitikánkat, amelynek lényege a minőségi munkavégzésen felül a minden egyes ügyfelünk egyedi, speciális helyzetéhez, körülményeihez alkalmazkodó egyéniesített tanácsadás.


Feladatunknak tekintjük a hagyományos könyvviteli tevékenységen felül ügyfeleink átsegítését a társadalombiztosítási és munkaügyi jogszabályok "dzsungelén", ennek során adótanácsadó ügyvédünk szakmai támogatásával a hatóságok előtti szakszerű képviseletet is biztosítjuk. Az évi mintegy 100-150 APEH ellenőrzésünk, társadalombiztosítási és munkaügyi revízióink kiemelkedően sikereseknek tekinthetők.


A folytonosan változó gazdasági helyzethez, a képlékeny adókörnyezethez történő alkalmazkodás érdekében a legoptimálisabb megoldást felkutatásával segítjük ügyfeleinket, az ehhez szükséges kommunikációt egyrészt személyesen, mársrészt az internet segítségével bonyolítjuk.


Sok éves szakmai tapasztalataink alapján elvégezzük gazdálkodó szervezetek komplex pénzügyi-jogi átvilágítását, amelynek során a cég szerződéses kapcsolatrendszerének és adópolitikájának optimalizálása tekintetében "tesszük le az asztalra" mindenki által közérthető formában, írásban kidolgozva a célszerűbb működés lehetséges alternatíváit.Mai dátum:


FŐPARTNER:


Dr. Kozma Zsolt Ügyvédi Iroda


További partnereink:


Hahn Consulting


Hahn Árpád profi golfoktató és versenyző


Fővárosi Kórusokért Alapítvány


Hahn Csaba testformázóAz oldalt karbantartja: Hahn Consulting