Dr. Kozma Zsolt ügyvéd


Dr. Kozma Zsolt ügyvéd
 § Főoldal 
 § Rólunk 
 § Szolgáltatásaink 
 § Aktuális 
 § Elérhetőség Cím:

1064 Budapest,

Izabella u. 47.


Térkép


Telefonszámok:

1/312-2104

30/619-0885 (iroda)

30/941-0703 (saját)


Fax: 1/373-0129


e-mailDr. Kozma Zsolt Ügyvédi Iroda


Átvilágítás Gazdasági jog Cégjog Adójog Csődjog Ingatlanjog Képviselet Családjog

Dr. Kozma Zsolt Ügyvédi Iroda


Ügyvédi Irodánk célja a gazdasági élet szereplőinek "kalauzolása" a jogszabályok mindennapi útvesztőjében - mindezt oly módon, hogy a szigorú jogszabályi kereteket nem áthágva, életszerű és megvalósítható megoldási lehetőségeket nyújtsunk ügyfeleinknek.


A szűkebb értelemben vett gazdasági jogi szolgáltatásokon kívül cégjogi (cégalapítás, módosítások, végelszámolás), adó- és illetékjogi, valamint csőd- és felszámolási eljárással kapcsolatos jogi tevékenységet végzünk.


Ingatlanokkal kapcsolatos ügyletek, továbbá komplex beruházások átfogó jogi bonyolítása az egyik legfontosabb működési területünk.


Ügyvédi irodánk profilja a jogi tanácsadás és képviselet mellett - azzal egyenrangúan kezelve - az adótanácsadásra, mint a folyamatosan bonyolultabbá váló gazdasági környezetben nélkülözhetetlen tevékenységre is kiterjed. Végül, de nem utolsó sorban ügyfeleinknek családjogi kérdésekben is rendelkezésére állunk.


Alapfilozófiánk az, hogy nem léteznek "jelentős" és "jelentéktelen" ügyek, hiszen a saját gondja, jogi problémája mindenkinek a legsúlyosabb és azonnal megoldandó feladat.Mai dátum:


FŐPARTNER:


Koliad Könyvelőiroda


További partnereink:


Hahn Consulting


Hahn Árpád profi golfoktató és versenyző


Fővárosi Kórusokért Alapítvány


Hahn Csaba testformázóAz oldalt karbantartja: Hahn Consulting